Behöver du hjälp att byta lås i Stockholm?

Det är lätt hänt att man glömmer nycklarna hem eller att man har låst sig ute, och man är i behov av låsassistans. Ja det är så bra om man har numret redo så att man bara kan ringa när det väl har hänt så att man kan få hjälp snabbt och enkelt och så att man slipper att stå ute i kylan allt för länge för att vänta på att dom ska komma och hjälpa en mad låset. 

Bra att det finns hjälp att få

Ja det är verkligen bra att det finns hjälp att få och att det är många som jobbar med det så att man inte behöver var själv allt för länge. Sen så kan det vara bra att några extra nycklar his någon kompis eller familj så att man kan få hjälp på det vistet om man skulle vilja det. Det är något som vi inte har gjort än så länge men det borde vi verkligen göra. Man behöver ju alltid lite hjälp och det kan var skönt att några vänner som inte bor så långt borta kan ha ett extra sett med nycklar utfall att man skulle behöva det. Men om inte så kan man ju ringa på låsassistans så kommer ju dom och hjälper en in och det är man ju väldigt tacksam för att det är på det viset och att man kan få den hjälp man behöver fort. 
Ja det är bra att det finns hjälp att få när man behöver den och det är ju det som man vill åt och som gör att det inte behöver känns så jobbigt. 
Ja det är i alla fall skönt att man har ett bra hem att bo i och att man trivs där man bor så att man mår bra och tycker om att komma hem.